Interiérové obklady

mexicana-obklady-simplehome-cz2

Obklady. Jedno z velmi často diskutovaných témat, a to při stavbě, nebo třeba rekonstrukci domu či bytu. Lidé však mají často obklady zažité jako něco, co se hodí pouze do koupelny, nebo jako obložení kuchyňský linky. Na jednu stranu mají pravdu, jelikož zde se obklady velmi často používají, a mají nejenom estetický, ale hlavně praktický význam. Jsou však i místnosti, kde se hodí samozřejmě také – i když ne v tom stejném provedení, jako máme v koupelně.

Ideální dekorace do obývacího pokoje

Pokud stále hledáte vhodnou dekoraci na vaše stěny v obývacím pokoji, rozhodně se na obklady zaměřte – ideálně na ty, které jsou vyráběné z kamene. Právě kamenné obklady totiž vynikají naprosto unikátním vzhledem, a tak z nudné bílé stěny můžete mít snadno doslova umělecké dílo. Další výhodou, kterou se obklady z kamene pyšní, je jejich vysoká odolnost. Není tak problémem ani obložení například krbu, ze kterého sálá poměrně velké teplo. Stačí si jenom vybrat vhodný design, a pustit se do práce.

Obklady Mexicana od Simplehome.cz

Rozhodně nemusíte mít strach, že byste museli obkládat kámen po kameni, po jednotlivých malých kouscích. Jednotlivé části jsou totiž lepeny do hotových panelů, a jenom ty stačí na zeď umístit. I to je další plusový vod, které toto řešení všem zájemcům o elegantní a moderní bytový design přináší. Šikovnější člověk totiž zvládne instalaci i svépomocí.

Řešení je vhodné i do exteriérů

Ačkoliv mluvíme pouze o vnitřních prostorech, rozhodně není problémem umístit obklady z kamene i na samotnou fasádu domu. Stejně jako jsme zmiňovali odolnost vůči horku, můžeme zmínit i odolnost proti velkým mrazům, nebo proti přímému slunečnímu svitu.  Samozřejmě na výběr je i mnoho typů, a to ať už pískovec, břidlice, nebo třeba extrémně tvrdý křemenec. Tím vším si můžete váš dům, nebo třeba stěnu vašeho interiéru obložit. A tím se dostáváme k závěru, že skutečně není obklad, jako obklad.

Reklama
You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply